ולסיום... החזרה הקשה הביתה... (המלצות חו'ל)

מאת Gרר @, Wednesday, August 06, 2025, 22:50 (לפני 39 ימים) @ Gרר
נערך על ידי Gרר, Thursday, August 07, 2025, 09:59

את השף אסף גרניט אני מעריך מאד. אני יודע שלרדת על הכריך שלו ולסכם את זה במילה איכס או דוחה זה סוג של טרנד בכל קבוצת אוכל, אבל אני אנסה להיות בכל זאת קצת יותר ביקורתי.

הרעיון סבבה. גם ככה בלתי אפשרי לאכול נורמאלי ממגש בצפיפיות של המטוס, אז יאללא כריך. אבל אם כבר בחרתם להגיש מנה בלחם, לפחות שהלחם לא יהיה במרקם של חיתול של תינוקות. אם לא אפשרי ליצור לחם כזה שחימום בטיסה לא הורג אותו, אז נוותר על הרעיון ונאכל עוף ממגש. כי דווקא העוף עצמו סבבה לגמרי. גם הרוטב שהלחם מרוח איתו לא רע בכלל.

אבל החלק הכי גרוע זנ השלב שמגיעים למשהו כתום, שפעם חלם להיות בטטה, אבל הפך לסוג של גרבר עם טעם הזוי. אני מרחם על מי שנאלץ לאכול את הכריך הצימחוני ששם מן הסתם יש הרבה יותר מהכתום הזה. בטיסה הלוך הבאנו כריכים הבית. בחזור יצאנו בצהרים באיחור ניכר אז לא היתה ברירה, וזה היה רע מאד.

הצילום הוא צילום אמיתי, פשוט הורדתי את כל המסביב כדי שיהיה אפשר להתרכז בדבר עצמו.

ילדה קטנה שישבה במושב שלפנינו אמרה לאמא שלה אני לא רוצה את הלחם רוצה רק את העוף. הצדעתי לילדה הזאת שמבינה את האמת הפשוטה שאני בטוח ששף אסף גרניט מבין בעצמו.

כסף זה דבר חשוב בחיים וסבבה בשבילו על מקור הפרנסה הזה אבל בשביל הכסף שהוא מקבל לא היה מזיק לא רק לפתח את המוצר ולהצטמצם לסעיף פרזנטור בלבד, אלא אחרי תקופה כל כך ארוכה שהכריך הזה רץ מן הראוי היה לעצור ולעשות חושבים על איך אפשר לשפר את המוצר האומלל הזה.

השירשור המלא: