Hacienda de machado, שיפוד רץ ב-Vigo (המלצות חו'ל)

מאת Gרר @, Friday, August 16, 2024, 11:38 (לפני 133 ימים) @ Gרר

בבוקר למחרת טיילנו בשמורת אגמי covadonga. המסלול מקיף שני אגמים. בין לבין -  המשך לנוף של המלון. מהמם, ממש ללכת בתוך גלוית נוף. הפרות הן חלק אינטגרלי מהמסלול. הפחות פחדניות גם נותנות לך ללטף אותן.  אחד המסלולים היפים שיצא לנו לעשות בטיולים שלנו. 

למחרת עוד אתר חובה חוף Catadrais. רצועת חוף ארוכה משובצת סלעים, מערות וניקבות שבזמן הגאות נמצאים בקרקעית הים אבל בשפל אפשר ללכת ביניהם ולצלם תמונות מעולם אחר. כל לוח הזמנים של הטיול נקבע לפי זמן השפל של אותו יום שיהיה בשעה נוחה (11:15) כי על החוף מומלץ ללכת רק שעתיים לפני/אחרי השפל. 

בערב הגענו לעיירה vigo  שמשמשת בסיס יציאה ל- Cies islands. בויגו אכלנו במסעדת בשרים ברזילאית בשם La hacienda de machado.

בכל המסעדות מהסוג הזה החוייה מאד דומה. 3-4 בשרים מוצלחים ועוד כמה שלא ממש אבל הם סותמים לך את הבטן…

היבול המוצלח שלנו כאן היה נתחים דקים של פיקניה, נתח שאני מאד אוהב - מעולה. פילה עטוף בביקון עם גבינה – טעים וכיפי, אבל די "כבד". ואני אהבתי ממש גם נתח של צואר שור, אבל הוא סרוג שומן שכאן היה ממש כמו חמאה, אבל זה לא לכל אחד.

לפי התגובות של המלצרים, במסעדה קצת התאכזבו שלא המשכנו לסיבוב שני, אבל בחיאת, כמה אפשר לאכלס בבטן כשחוץ מהבשר היה גם תפוח אדמה טעים ותוספות שכמה שאכלנו מהם קצת בכל זאת יש גבול. אם היה אפשרי, הייתי מעדיף לקבל על ההתחלה טעימה של ביס קטן  מכל אחד מהנתחים, ואז הייתי מזמין ארבע פיקניה שלוש פילה-בייקון ושני צואר, קצת תוספות וסוגר עניין. אבל זה לא עובד ככה במסעדות האלה.

מחיר לכולנו כולל שתיה 125$. סך הכל חוויה נחמדה מאד. בסוג הזה של המסעדות היא לא רעה בכלל ועמדה בציפיות.


השירשור המלא:

 

powered by my little forum