תאי סטורי (דיווחים מהארץ)
בערב השני - תאיסטורי. מסעדת אחות לפסטורי ואני מקווה שאני לא היחיד שאף פעם לא קלט שפסטורי זה פסטה + סטורי. תמיד חשבתי שסתם לקחו את המילה פסטה והוסיפו איזה סיומת נחמדה. לא ידעתי שזה משחק מילים... בכל מקרה זה נמצא ממש ליד. מסעדה די גדולה. יש בר אבל אנחנו ישבנו בשולחן. כמות האנשים שלא הצליחו להכנס בלי הזמנה מוכיחה שהמקום להיט. פתחנו עם אגרול אטריות שעועית שהוגש עם שני רטבים והיה מוצלח (52). יחד איתו הגיע סלט פאפאיה גדול (48). רוטב בחריפות מתונה עשה עבודה מצויינת. גירסה מוצלחת מאד. 4 יחידות (מוטיב חוזר...) של ריבועי קריספים ועליהם טרטר טונה. הצילחות קצת משעשע, נראה לי היה יותר פשוט להגיש את זה על מגש קטן מאשר על צלחת ענקית ולצייר על כל השטח המת כדי שייראה מחובר. הירוק למעלה זה קרם אבוקדו. מקווה שאני לא טועה אבל הרגיש לי שזה כבר יותר אינטרפרטציה מאשר אסייתי אותנטי (אבל לא הייתי בכל אסיה בשביל לדעת באמת) בכל מקרה היה טעים, אז למי אכפת עיקרית ראשונה פאד תאי עוף (76). לטעמי המנה הלא מוצלחת בארוחה. לא איזה משהו ספציפי שאפשר להאשים, אלא פשוט מנה שלא התחברה למשהו שהוא מעבר לסכום החלקים ולכן היתה קצת סתמית בעיניי. בשוק בפוקט קיבלתי גירסה הרבה יותר מוצלחת באיזה 50 באט. צילמתי לפני שעירבבנו... עיקרית נוספת קארי אדום (76) עפ נתחי עוף וירקות. דוקא כאן הרוטב שהיה מצויין עשה את החיבור. היתה לו חריפות נוכחת מאד אבל בשבילי בדיוק בקו שזה לא יותר מדי חריף בשביל להציק אלא דוקא להיפך סוג של חריפות ממכרת עם טעם מאד עשיר של הרוטב שעשה כיף לאכול את זה (כהרגלי בלי אורז). השירות היה סבבה. המלצרית היתה שם לכל מה שצריך ורק חבל שמדיניות המסעדה זה ש"המטבח מוציא מה שמוכן" (המשפט השנוא עלי ביותר במסעדות) מה שגרם לנו להזמין את הראשונות וכל אחת מהעיקריות בנפרד כדי שהארוחה תהיה בסדר הגיוני ונוכל לחלוק הכל כמו שצריך. גם ככה הכל הגיע לשולחן זמן די קצר אחרי שהוזמן ואני ממש לא מבין את הקטע הזה שמטבח לא מסוגל להתאים את הוצאת המנות לרצף הגיוני, אבל כל עוד המלצרית זרמה איתנו עם הזמנה בחלקים הבעיה נפתרה. לסיכום: סך הכל מקום סבבה. עושה את העבודה. מנות מאד נדיבות. טעמים יותר כיפים מהגירף ששם יש ישראליזציה של הטעמים. אם ימשיכו ככה הם הולכים להחזיק הרבה שנים כמו הפסטורי שלהם ורק תעשו הזמנה מראש, כי המקום מפוצץ.

סך הכל שלוש מנות פתיחה מוצלחות. 

השירשור המלא:
- אילת 2026 -
Gרר,
2026-04-26, 21:45
- ברויטמן - Gרר, 2026-04-26, 22:04
- לילי (אילת) - Gרר, 2026-04-28, 08:31
- תאי סטורי - Gרר, 2026-04-28, 08:55
- פאגו - Gרר, 2026-04-28, 20:09
- המבורגר בלויתן - Gרר, 2026-04-28, 20:23