המבורגר בלויתן (דיווחים מהארץ)

מאת Gרר @, Tuesday, April 28, 2026, 20:23 (לפני 21 ימים) @ Gרר
נערך על ידי Gרר, Tuesday, April 28, 2026, 20:28

ממש לפני החזרה הביתה עצרנו בלוויתן.  לקחנו: צ'יזבורגר נטול חסה לקטנה. פרנצ'י עם בצל מקורמל וגאודה נטול חסה לי. אנטריקוט וחסה לאישה. שלושת ההמבורגרים הוזמנו מדיום. שלושתם הגיעו הרבה מעבר, על סף היבש.

במסעדה של שעת השיא של שבת + שגם ככה חיכינו לא מעט + שגם ככה היינו עם הפנים לצאת לדרך לפני הפקקים, לא אתגרנו את הצוות בלהכין חדש וסבלנו בשקט. גם במבחן הקציצה נטו - הטעם של הקציצה ממש לא בטופ. 

אם צריך למצוא נקודה חיובית אז הטבעות בצל שלהם היו בסדר גמור.

אני יודע שהרבה אנשים מגיעים למקום בשביל השרימפבורגר. סבבה. טעמתי אותו בעבר. נחמד. כיפי. אבל הפעם התחשק המבורגר, ובמקום שהוא מסעדת המבורגרים לכל דבר - ציפיתי לרמה הרבה יותר גבוהה. 

השארתי מייל של משוב ולמחרת חזר אליי מישהו מהמסעדה. אמר שזה באמת לא בסדר וכמובן שאם היינו מבקשים להחליף היו מחליפים לנו. אמר שהוא מקווה לחוויה מתקנת בביקור הבא. רשמתי פלוס על הטלפון - הרבה פעמים יש תחושה שאתה ממלא משוב עם ציונים בין 1 ל-5 על הטעם ועל השירות וחושב יופי ממש נותן משהו... אז לפחות הפעם התקשרו. יפה.  

לסיכום: אני יודע שהמקום יקר לליבם של כמה אנשים מהפורום וגם אני מוקיר לו חסדי עבר. אבל כשאני מתייחס למקום בפרמטרים של מסעדת המבורגרים נטו בלי להכניס למשוואה אלמנטים נוסטלגיה עצובים - הביקור היה מאכזב ואני אצטרך לקרוא המון דיווחים חיוביים לפני שאתן לו צ'אנס נוסף, גם לא בשביל השרימפבורגר - נחמד ככל שיהיה.

השירשור המלא: