פאגו (דיווחים מהארץ)

מאת Gרר @, Tuesday, April 28, 2026, 20:09 (לפני 21 ימים) @ Gרר
נערך על ידי Gרר, Tuesday, April 28, 2026, 20:15

אחרי שבפעם הקודמת חטפתי על הראש מהפורום שאני חייב לרענו את מבחר המסעדות שלנו באילת, עשיתי את המקסימום לבקר בשלוש מסעדות חדשות אבל צבא הגנה לישראל שקרא לדור מארוחת השבט למילואים היה חזק ממני ולכן בערב האחרון בכל זאת חזרנו לפאגו.

פתחנו בפוקאצה (28) שהגיעה עם שלושה מטבלים שמהם זכרתי בעיקר את הסחוג המצויין שלהם. הפוקאצה עצמה בסדר, אכלתי טובות ממנה.


קלמארי מטוגן (58) שהדבר השלילי היחיד שאני יכול להגיד עליו זה שהוא יצא מטושטש בצילום. מנה מצויינת ממש. כל הפרמטרים של הציפוי מושלמים שם. מנת חובה!


לעיקריות יצא במקרה שלכולם התחשק פסטה אז להלן הדירוג.

במקום השלישי המנה של האישה לינגוויני שרימפס (98) עם עגבניות צלויות ועל פי התפריט ביסק סרטנים עשיר. על המנה נכתב חריף בזכות פפרונצ'ינו חריפים. יכול להיות שכשהמנה מגיעה בחריפות המקורית שלה הטעמים מסתדרים או שהחריף מאפיל על היתר. בחריפות המתונה שביקשנו אותה לא הרגיש לי משהו מעבר לחריפות של הרוטב, בטח לא איזה ביסק עם טעם מעלף כמו שהצטייר מהתיאור. נחמד מינוס, לא מעבר.


על המקום השני יש ויכוח. אני אהבתי יותר את המנה של הקטנה. לינגוויני דג ים (96) עם חמאת לימון, שום, צלפים ועוד כמה ששכחתי. כל הקומבינציה מאד החמיאה לדג ולקחה את המנה לכיוון ים תיכוני מאד כיפי. 


הקטנה דוקא אהבה יותר את המנה שלי, מה שמוכיח שהדשא של השכן תמיד יותר טעים. ניוקי פירות ים ים מולי שרימפס קלמארי (122) והיא באמת היתה טובה מאד, רקשהרוטב היה לי מעט מלוח מדי ולכן ירדו ממנה כמה נקודות. לצערי היא לא צולמה.

לקינוח נמסיס שוקולד עם קרם קרמל ומסקרפונה (54) שאני לא ממש אכלתי ממנו אבל הבנות היו מרוצות. 


 שירת אותנו מלצר חביב מאד. אהבתי שהוא בדק איתנו מתי לפייר (כלשונו) את העיקריות.


לסיכום.

פאגו ממשיכה לשמור על רמה מאד יציבה, וגם הפעם יצאנו מהארוחה מרוצים. יש לי תמיד איזו תחושה שאני היחיד מהפורום שכותב עליה ולא כל כך ברורה לי ההתעלמות ממנה. לא מדובר על מסעדת שף שמוציאה אוכל סופר יצירתי אבל מי שאוהב את גוצ'ה במרכז אין סיבה שלא יהנה ממנה ועם המבחר העדין מצומצם יחסית של אילת מדובר במניה בטוחה. 


 



השירשור המלא:

 

powered by my little forum