צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט (המלצות חו'ל)
לכן נמנעתי מלהעלות.
רוב הברבוניות שאכלתי, היו מצופים בבלילה יחסית עבה וגסה. ברומניה הציפוי היה כמעט בלתי מורגש.
לגבי השפמנון - מנסה להימנע מדגים שמנים ופירות ים בשלב זה של חיי (שומרי משקל וכאלה). חוץ מזה, את מכירה אותי מהיום? אני לא בדיוק האישה שתיסע ליפו לקנות דגים, ותסתבך עם הכנתם המקסימום שלי, זו רכישת סלמון טרי בסופרמרקט ליד הבית, והכנתו בתנור עם חרדל, לימון, עשבי תיבול שיש בגינה ותבלינים.
מעלה תמונה של מגש המנות הראשונות
השירשור המלא:
- מסעדת Pescaria lui Matei ליד קונסטנצה, רומניה -
החתולית,
2019-04-24, 09:49
- נשמע טוב, בעיקר האיקרה שגם אני מאד אוהבת. -
סבתא רות-רות,
2019-04-24, 20:39
- צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט -
החתולית,
2019-04-26, 13:58
- תמונה של הקלמארי - החתולית, 2019-04-26, 13:59
- לא מדוייק. אפשר להעלות כמה תמונות -
Gרר,
2019-04-26, 19:47
- באמת? אנסה בפעם הבאה - החתולית, 2019-04-26, 22:46
- צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט - מנטיסה, 2019-04-28, 21:45
- ותמונה של חצר המסעדה -
החתולית,
2019-04-26, 13:59
- הכביסה מרשימה... ותודה על התמונות. -
סבתא רות-רות,
2019-04-26, 15:55
- כל העיצוב נחמד - החתולית, 2019-04-26, 22:47
- הכביסה מרשימה... ותודה על התמונות. -
סבתא רות-רות,
2019-04-26, 15:55
- צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט -
החתולית,
2019-04-26, 13:58
- נשמע טוב, בעיקר האיקרה שגם אני מאד אוהבת. -
סבתא רות-רות,
2019-04-24, 20:39