צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט (המלצות חו'ל)

מאת החתולית @, Friday, April 26, 2019, 13:58 (לפני 1827 ימים) @ סבתא רות-רות
נערך על ידי Gרר, Thursday, May 16, 2019, 20:27

לכן נמנעתי מלהעלות.

רוב הברבוניות שאכלתי, היו מצופים בבלילה יחסית עבה וגסה. ברומניה הציפוי היה כמעט בלתי מורגש.

לגבי השפמנון - מנסה להימנע מדגים שמנים ופירות ים בשלב זה של חיי (שומרי משקל וכאלה). חוץ מזה, את מכירה אותי מהיום? אני לא בדיוק האישה שתיסע ליפו לקנות דגים, ותסתבך עם הכנתם :-P המקסימום שלי, זו רכישת סלמון טרי בסופרמרקט ליד הבית, והכנתו בתנור עם חרדל, לימון, עשבי תיבול שיש בגינה ותבלינים.

מעלה תמונה של מגש המנות הראשונות



השירשור המלא:

 

powered by my little forum