נשמע טוב, בעיקר האיקרה שגם אני מאד אוהבת. (המלצות חו'ל)
שפמנון יש גם בארץ, בחנויות הדגים ביפו, אם תרצי לחזור על החוויה.
אגב, דגים נהוג לגבל בקמח, לנער ואז לטגן. מי מטגן דגים עם פירורי לחם? אני לא נתקלתי בזה, לא בארץ ולא בחו"ל.
לא צילמת? מעניין איך תמונות עולות בפורומנו החדש...
השירשור המלא:
- מסעדת Pescaria lui Matei ליד קונסטנצה, רומניה -
החתולית,
2019-04-24, 09:49
- נשמע טוב, בעיקר האיקרה שגם אני מאד אוהבת. -
סבתא רות-רות,
2019-04-24, 20:39
- צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט -
החתולית,
2019-04-26, 13:58
- תמונה של הקלמארי - החתולית, 2019-04-26, 13:59
- לא מדוייק. אפשר להעלות כמה תמונות -
Gרר,
2019-04-26, 19:47
- באמת? אנסה בפעם הבאה - החתולית, 2019-04-26, 22:46
- צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט - מנטיסה, 2019-04-28, 21:45
- ותמונה של חצר המסעדה -
החתולית,
2019-04-26, 13:59
- הכביסה מרשימה... ותודה על התמונות. -
סבתא רות-רות,
2019-04-26, 15:55
- כל העיצוב נחמד - החתולית, 2019-04-26, 22:47
- הכביסה מרשימה... ותודה על התמונות. -
סבתא רות-רות,
2019-04-26, 15:55
- צילמתי, אבל בינתיים אפשר להעלות רק תמונה אחת בכל פוסט -
החתולית,
2019-04-26, 13:58
- נשמע טוב, בעיקר האיקרה שגם אני מאד אוהבת. -
סבתא רות-רות,
2019-04-24, 20:39