תודה על כל הדיווחים. (כללי)
מסכימה לגמרי עם הערתך לגבי 2 קציצות של 150 במקום קציצה עבה של 300. פעם הסביר לי שף שהם עושים זאת כדי לזרז את הסרוויס. לוקח פחות זמן לצלות קציצה דקה מאשר עבה...הוא אמר לי זאת בעקבות שאלה שלי לגבי סטייק פילה שמוגש כ'טבעות' ולא כחתיכה אחת עבה ועסיסית יותר, בעיקר כשמזמינים אותו רייר.
אשר להחלטתך להזמין להבא המבורגר מדייום רייר, הייתי חושבת על זה פעמיים. בשר שאינך טוחן בבית או שטוחנים מולך מנתח מובחר, לעולם לא תדע מה הוא מכיל ועד כמה הוא טרי או מיוצר מבשר קפוא. סטייק פילה אני תמיד מזמינה רייר אבל המבורגר תמיד מדיום או מדיום וול - כמו גם קבבים.
השירשור המלא:
- קפיצה לכרמיאל -
Gרר,
2019-07-05, 18:56
- הצטיידות לערב - אלחנן תרבות לחם -
Gרר,
2019-07-05, 19:11
- איכשהו אני תמיד לוקחת שם אותו הדבר - החתולית, 2019-07-25, 06:12
- צהרים בעכו - מעדל'ה -
Gרר,
2019-07-05, 19:36
- איתך אף פעם לא אפול בחריף :-) - החתולית, 2019-07-25, 06:15
- כנאפה קפה, ירכה - Gרר, 2019-07-05, 19:46
- קציצה עגלגלה, כביש 89 מושב מעונה -
Gרר,
2019-07-05, 20:13
- תודה על כל הדיווחים. -
סבתא רות-רות,
2019-07-06, 02:11
- תודה על הטיפ :-) - Gרר, 2019-07-06, 12:52
- קציצה עגלגלה, כביש 89 מושב מעונה - inבאלי, 2019-07-06, 13:58
- חמאת בוטנים על המבורגר? - החתולית, 2019-07-25, 06:24
- תודה על כל הדיווחים. -
סבתא רות-רות,
2019-07-06, 02:11
- הצטיידות לערב - אלחנן תרבות לחם -
Gרר,
2019-07-05, 19:11