תודה על כל הדיווחים. (כללי)

מאת סבתא רות-רות, Saturday, July 06, 2019, 02:11 (לפני 2002 ימים) @ Gרר

מסכימה לגמרי עם הערתך לגבי 2 קציצות של 150 במקום קציצה עבה של 300. פעם הסביר לי שף שהם עושים זאת כדי לזרז את הסרוויס. לוקח פחות זמן לצלות קציצה דקה מאשר עבה...הוא אמר לי זאת בעקבות שאלה שלי לגבי סטייק פילה שמוגש כ'טבעות' ולא כחתיכה אחת עבה ועסיסית יותר, בעיקר כשמזמינים אותו רייר.

אשר להחלטתך להזמין להבא המבורגר מדייום רייר, הייתי חושבת על זה פעמיים. בשר שאינך טוחן בבית או שטוחנים מולך מנתח מובחר, לעולם לא תדע מה הוא מכיל ועד כמה הוא טרי או מיוצר מבשר קפוא. סטייק פילה אני תמיד מזמינה רייר אבל המבורגר תמיד מדיום או מדיום וול - כמו גם קבבים.


השירשור המלא:

 

powered by my little forum