יום העצמאות ב-M25 (דיווחים מהארץ)

מאת Gרר @, Sunday, April 18, 2021, 10:45 (לפני 1331 ימים)

יום העצמאות זה בשר ו-M25 הפכה לסוג של מסורת בשבילנו. נותנים הצצה על המטס (קצת מאכזב השנה, אני חייב להגיד) והולכים כמה דקות ברגל לסימטאות של השוק. היות והיינו עם הקטנה הושיבו אותנו בחצר הפנימית של המסעדה. עדין לא הבנתי למה אם שני ההורים מחוסנים והקטנה שלהם מציגה בדיקת קורונה - המסעדות מענישות את המחוסנים בכך שהילדה שלהם צריכה לשבת בין הלא מחוסנים שיושבים בחוץ... אבל זה כנראה לפורום אחר. 

באשר לבשר - פתחנו בהמבורגר שלהם שכבר פעם שניה אני חייב להגיד שהקציצה שלו, אם באמת לוקחים את הקציצה נטו בלי כל מיני תוספות ואפקטים - היא אחת הקציצות הכי טובות בעיר. היא כל כך עשירה בטעם שלדעתי היא עולה גם על קציצות של מוסדות נחשבים כמו הויטרינה. מומלץ בחום לנסות אותו שם למרות הנטיה הטבעית ללכת על בשר נטו במקום הזה.


העראיס, שאפשר לראות בתמונה עם השיפודים, גם הוא לא אכזב. פצצת טעם עסיסית של בשר. הקבוע הרגיל שלנו, שקדי עגל, היו מוצלחים מאד. השיפוד הנוסף שם, בשר מאיזור הסרעפת ששכחתי את השם המדוייק שלו - היא המאכזב. המלצר הזהיר שהוא ״קצת לעיס״ אבל הוא היה ממש ממש לא אפשרי ללעיסה. עם כל הכבוד לקראק פאי שהומלצה על ידי המלצר, ההעדפה שלנו שם היא המוס שוקולד. הקראק פאי זכור לנו כחתיכה מאד קטנה, עם VFM נמוך. המוס קליל, נחמד, לא מתוק מדי, לא כבד מדי - ממש מוס סימפטי. סיום נחמד לארוחה מוצלחת למעט השיפוד המאכזב. 


בתוספות, אגב, החביבה עלי היא הסלט עגבניות עם הטחינה והפלפלים החריפים. יתר התוספות הן בעיקר ליופי. התפוחי אדמה - יש טובים מהם בעיר. הבצל - נו שוין. והסלט עלים הזה נשאר על המגש כי על פי אמנת ג׳נבה שלי - לא אוכלים גם את החיה וגם את האוכל שלה. או או. 

עם שתיה וקוקטייל והכל - הארוחה הגיעה ל-360 שקלים. סביר מאד בעיניי. השירות היה ידידותי ומתוקתק. בהחלט נחזור, רק ניזהר יותר בפעם הבאה עם השיפודים ונסמוך יותר על התחושות שלנו מאשר על ההמלצות של המלצר :-)




powered by my little forum