צ'יפס - די מסובך למען האמת. צריך להשתמש בזן מתאים לטיגון, (דיווחים מהארץ)
לטגן פעמיים וכו' וכו'. והכי חשוב לטגן טיגון שני ממש לפני ההגשה אז במסעדה זה קצת קשה. לכן רוב המסעדות משתמשות בצ'יפס תעשייתי [סטייל מקדונלד].
טוב שנהניתם מהשאר.
אגב, אני שמה לב שהפונט התחלף בין שורת הנושא לתוכן ההודעה, בלי שעשיתי כלום.ולמה יש להקליד את תוכן ההודעה כשהוא מוקף במרכאות?
השירשור המלא:
- אבו נאסר חינאווי, יפו -
Gרר,
2019-04-22, 19:24
- צ'יפס - די מסובך למען האמת. צריך להשתמש בזן מתאים לטיגון, -
סבתא רות-רות,
2019-04-22, 20:10
- צ'יפס במרכאות :-) - Gרר, 2019-04-22, 20:20
- שמחה שהיה בכל זאת ערב חג שמח -
החתולית,
2019-04-24, 09:13
- לאבו נאסר הלכנו בחג לצהרים. בערב החג -
Gרר,
2019-04-24, 10:15
- לא שציפית שיהיה אחרת בליל סדר במדינת ישראל - החתולית, 2019-04-24, 15:51
- לאבו נאסר הלכנו בחג לצהרים. בערב החג -
Gרר,
2019-04-24, 10:15
- צ'יפס - די מסובך למען האמת. צריך להשתמש בזן מתאים לטיגון, -
סבתא רות-רות,
2019-04-22, 20:10