צ'יפס - די מסובך למען האמת. צריך להשתמש בזן מתאים לטיגון, (דיווחים מהארץ)

מאת סבתא רות-רות, Monday, April 22, 2019, 20:10 (לפני 1974 ימים) @ Gרר

לטגן פעמיים וכו' וכו'. והכי חשוב לטגן טיגון שני ממש לפני ההגשה אז במסעדה זה קצת קשה. לכן רוב המסעדות משתמשות בצ'יפס תעשייתי [סטייל מקדונלד].
טוב שנהניתם מהשאר.

אגב, אני שמה לב שהפונט התחלף בין שורת הנושא לתוכן ההודעה, בלי שעשיתי כלום.ולמה יש להקליד את תוכן ההודעה כשהוא מוקף במרכאות?


השירשור המלא:

 

powered by my little forum