המשך החגיגות: בר 51 (דיווחים מהארץ)

מאת Gרר @, Saturday, July 11, 2026, 17:09 (לפני 15 ימים) @ Gרר
נערך על ידי Gרר, Sunday, July 12, 2026, 08:16

בשבת בצהרים קפצנו עם הקטנה לבר 51. לא היינו שם כמה שנים טובות. הפנים של המסעדה כמעט לא השתנה ממה שאני זוכר, התפריט דוקא כן.

פתחנו עם שתי ראשונות שחלקנו. 

האחת - טרטר טונה מהספיישלים (78). טעים. 

השניה 2 ברוסקטות של טרטר בקר (2x36) גם כן טעים. למי שתוהה איך מחלקים 2 ברוסקטות ל-3 אנשים ברור שהקטנה קיבלה שלם ובשני התחלקתי עם האישה. כבר מגיל שנתיים היא נתנה לנו להבין שלהתחלק במנה זה ממש לא אומר לחלקים שווים.

עיקריות.

אניולוטי תפו"א מסקרפונה לקטנה (88). ממה שטעמתי - מצויין. מעטפת דקיקה ומילוי עדין ומנחם.

שיפוד מוסר ים כרישה (98). הדג טעים, בשרני מאד. הכרישה שוב הוכיחה שהיא אחד הדברים הכי כיפים בעולם. 

ספייריבס חזיר (108) מנה וואו. הבשר ממש התפרק מהעצם והגלייז המתקתק היה מצויין. לאישה היה מוזר שמנה במחיר כזה מוגשת כחלבון נטו ללא תוספת. לי ממש לא היה חסר. זה נראה לי בסדר גמור לרכב מאה אחוז מאמץ על הבשר.

לסיום חלקנו שני קינוחים.

פחזניות (48) שמבחינתי היו שיחוק. אם ה industry standard  לפחזניות בארץ זה הסנט הונורה שנראה לי שהברסארי התחילו איתן בזמנו ועדין אפשר להשיג אותן בדליקטסן ובחנות השחיתות שצמודה לה, אבל האמת שאני לא חובב המעטה הדביק שמקשט את הסנט הונורה אז מהפזחניות האלה נהנתי הרבה יותר והן גם ממש ממש יפות. לפעמים צריך להעיז לזוז קצת ימינה או שמאלה מהעדר... הרוטב זה קרמל ג'ינג'ר. מיוחד מאד. 


קינוח נוסף טארט לימון (52) שהיה מצויין למעט שיכבה של שומשום שחור שהוסיפו לבסיס ואמנם מאד מרשימה ויזואלית אבל הייתי מעדיף לותר על הגימיק.


השירות היה מצויין. כאן כבר לא היה צריך יותר מדי הסברים כמו ב-R48, אלא בעיקר יעילות ונחמדות ואת זה שתי המלצריות נתנו בשפע. 

לסיכום.

הצליח לנו בסוף השבוע הזה. גם ב-48 וגם ב-51 היה מוצלח. צריך לציין שהמנות כאן לא מאד גדולות אבל טעימות, אז מי שמגיע עם תיאבון מוגדל שפשוט יתנסה ביותר מנות :-)



השירשור המלא:

 

powered by my little forum