אטליז ר'אגב - מסעדה חדשה ונהדרת בפראדיס (דיווחים מהארץ)
ומה שהביא אותו לתובנה הזו - היה שוב פרץ של אינטואיציה שהביא לגילוי מסעדה חדשה בפארדיס.
למי שלא זוכר / מכיר פראדיס היא יישוב ערבי על כביש 4, מתחת לזכרון יעקב, אשר די ידוע כמקום לא רע לחומוס (אבו קאסם, אבו עלי ) ועם כמה מסעדות מזרחיות בסיסיות סבירות (האחים אסמר), משהו שנותן פתרון זול ומשביע אבל לא שווה נסיעה מיוחדת.
(למקצוענים - אוכל שקרוב יותר למטבח הירדני המחוספס יותר מאשר ללבנוני אליו אנחנו תושבי הצפון רגילים יותר,)
בשישי בערב, חזרנו מהים (הפקחים לא מרשים להשאר בשמורת נחשולים אחרי 20:00) כאשר פקק תנועה קל בכביש 4 חשף אותנו לריחות גריל נהדרים, שהצליחו אפילו לעצור לכמה רגעים את הריבים של בנים במושב האחורי.
מבט לכיוון פראדיס מגלה כי מקור הריח ממקום יחסית ותיק שנקרא אטליז רג'ב עם שלט חדש שמבטיח אטליז ובשרים על האש. האמת שלא ממש תכננו לעצור, אבל הריח עשה את שלו ונכנסנו לגלות במה מדובר. התברר שאכן האמור בשלט נכון וכי החל מיום חמישי האחרון הם מנסים משהו חדש והפכו גם למסעדה.
בשיטה החדשה מזמינים באטליז מה שרוצים והבשר נשקל ונשלח לגריל שם עושים לך אותו במקום בעוד שאתה מוזמן לשבת ולהתכבד בסלטים ובפיתות עד שהבשר מוכן.
שאלנו כמה עולה ? ואז התחיל הדיאלוג, אחד היותר מוזרים שניהלנו אי פעם: משפחה: כמה עולה ? קצב: 150 משפחה: מה 150 ? ק צב: 150 שקל משפחה: כן הבנו אבל מה עולה 150 ש"ח קצב: הבשר משפחה: איזה בשר ? קצב: הבשר שמכינים לכם. (מגלגל עיניים) משפחה: כן אבל יש כאן הרבה בשרים - יש נקניקיות ויש סטייקים יש קבב ויש שיפודים מה מהם עולה 150 ש"ח לקילו ? קצב: הכל - מה שתזמינו עולה 150 ש"ח לקילו