מתכון פשטידת בצל (כללי)
מרכיבים:
6 בצלים גדולים
כפית א. אפייה
קורט מלח
פלפל שחור גרוס דק
מלח
5 ביצים L
כוס מים
כוס קמח רגיל
2 חבילת פטריות שמפיניון
אופן ההכנה:
מחממים תנור מראש ל-170 מעלות.
קוצצים עם סכין סולתם את כל הבצלים ומניחים ומחבת עם 5 כפות שמן חמניות ומטגנים את הבצלים עד להזהבה,
חותכים את הפטריות ומוסיפים למחבת וממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה ולאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים,מעבירים לתבנית וממשיכים לאפות
במשך 35 דקות עד שמקבלים הזהבה.
מגישים לצד ירקות חתוכים על אבן שמוט.
בתיאבון